1. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.top-ten.ro, incluzand in aceasta notiune texte, imagini, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea www.top-ten.ro si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a top-ten.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. www.top-ten.ro asigura utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site in scopul cumpararii produselor si informarii de specialitate dar nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres si in scris al www.top-ten.ro.

2. Legaturi catre alte site-uri

www.top-ten.ro nu raspunde si nu poate fi facuta responsabila de continutul (intelegand prin aceasta inclusiv natura lor) site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe www.top-ten.ro. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

3. Comunicari electronice

Prin folosirea site-ului www.top-ten.ro pentru cumpararea de produse si/sau prin participarea la programele lansate de acesta utilizatorul isi da acceptul implicit pentru primirea notificarilor in format electronic de la www.top-ten.ro, incluzand in aceasta categorie comunicari prin e-mail si/sau anunturi pe site. De asemenea, top-ten.ro respecta libertatea de optiune si ofera posibilitatea utilizatorilor sa-si exprime dorinta de a nu mai primi comunicari electronice, stopand prin aceasta comunicarea pe e-mail din partea www.top-ten.ro.

4. Responsabilitati privind produsele comercializate

www.top-ten.ro. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul acestui site www.top-ten.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

Produsele livrate de www.top-ten.ro sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, www.top-ten.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta www.top-ten.ro in maximum 48 de ore de la primirea/livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, pentru rezolvare. www.top-ten.ro nu garanteaza ca prezentarile produselor sau orice alte elemente de continut al site-ului sunt lipsite de erori sau ca site-ul ofera informatii complete.

5. Declinarea responsabilitatii

a. Privind informatiile

top-ten.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte informatii legate de produse, direct sau indirect. In cazul in care preturile sau alte informatii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.top-ten.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre problema aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

b. Privind disponibilitatea produselor comercializate

www.top-ten.ro nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care aceasta va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive. Aparitia unei astfel de situatii va fi comunicata in cel mai scurt timp clientului care a lansat o comanda care cuprinde produse in aceasta situatie.

c. Privind acesarea site-ului

www.top-ten.ro nu garanteaza ca site-ul, server-ul pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la www.top-ten.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, www.top-ten.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea /accesarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

6. Securitatea datelor pesonale

Pe site-ul www.top-ten.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. www.top-ten.ro nu poate fi facuta responsabila pentru problemele survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Utilizatorul este obligat ca in situatia in care considera ca din diverse motive, imputabile sau nu lui, securitatea datelor de acces este compromisa sa notifice in cel mai scurt timp www.top-ten.ro pentru a se reseta datele de acces si i se sigura alte date de acces. In ce priveste confidentialitatea datelor si informatiilor cules de www.top-ten.ro va rugam sa accesati sectiunea Politica de confidentialitate.

7. Drept aplicabil. Mod de solutionare litigii

Termenii si conditiile de folosire ai acestui site se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la primirea oficiala a reclamatiei (prin posta sau e-mail). In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC LEQUA STAR SRL.

8. Dispozitii finale

Prin lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.

SC LEQUA STAR SRL iregistrata cu CIF: J40/1830/2009, CUI: 25103184, Bucuresti, Romania